۱ / ۵
۲ / ۵
۳ / ۵
۴ / ۵
۵ / ۵

گروه کیهان‌شناسی نظری و گرانش

اعضای پژوهشکده

حسن فیروزجاهی

زمینه‌ی تحقیقات من کیهان‌شناسی جهان اولیه، جهان تورمی، نظریه اختلالات کیهان‌شناسی و فیزیکِ انرژی‌ بالاست. من و گروهم در حال کار بر روی ساختن مدلهای تورمی و پیش‌بینی‌های آن از تابش زمینه کیهانی مانند ناهمسانگردی‌های آماری و غیرگاوسیتی اولیه هستیم.

علاوه بر آن، من به فیزیک انرژی‌های بالا و گرانش در جهان اولیه علاقه‌مندم. از جمله این موارد ، فرمالیسم دلتا N در نظریه اختلالات کیهان‌شناسی، رویکرد نظریه میدان موثر در تورم، ریسمان‌های کیهانی و هسته‌زايی در حباب خلا است.

بهرام مشحون

من به گرانش غیر محلی (NLG) علاقه مند هستم، که یک تعمیم کلاسیک غیر محلی از نظریه گرانش انیشتین است به طوری که جنبه غیر محلی این نظریه، ماده تاریک را شبیه سازی می‌کند. کتابی هم در این مورد نوشته‌ام: Nonlocal Gravity, Oxford University Press, Oxford, UK (2017).

محمدحسین نامجو

من یک فیزیکدان هستم که به کیهان شناسی نظری علاقه دارم. کیهان شناسی جهان اولیه یکی از زمینه های اصلی تحقیق من بوده است. من در مدل های وابسته و مستقل نظریه تورم و همچنین گزینه های جایگزین تورم را تحقیق می‌کنم. همینطور بر روی برخی از ایده های بدیع کار کرده‌ام که از نظر رصدی بین آنها تفاوت ایجاد می‌کند. زمینه دیگر تحقیقات من ماده تاریک است. ابزارهای نظری برای مطالعه کلاسهای خاص مدلهای ماده تاریک (مانند اکسیون‌ها). و همچنین محدود کردن مدلهای ماده تاریک توسط مشاهدات، برخی از موضوعات تحقیق اخیر من است. من همچنین به سوالات تا حدودی فلسفی مربوط به کیهان‌شناسی و گرانش مانند امکان زندگی در جهان‌های موازی و همچنین فرضیه سانسور کیهانی علاقه‌مند هستم

۱۳۹۰، همه حقوق این وبگاه محفوظ است.

webmaster | ipmic@ipm.ir